Kategorier

Købsvilkår

Fragt
Fragtomkostninger er kun 20 DKr uanset ordrestørrelse. Ved køb over 400 DKr er fragten gratis.

Normal leveringstid er 2-4 arbejdsdage. Din bestilling sendes altid som a-post for den hurtigst mulige levering. Der tages forbehold mod midlertidigt udsolgte varer.

Betalingsmetoder
Hos Toppik.dk kan du betale med følgende:

● Bank- eller kreditkort. Betalingen med enten VISA eller MasterCard sker over en sikker 128 bits tilslutning. Du kan betale med alle kort med VISA og MasterCard logotyper.

● For at gøre det endnu enklere for dig som kunde at handle på Toppik.dk er det nu også muligt at betale med faktura. Hvis du vælger faktura som betalingsmåde, foretages der en hurtig kreditoplysning, som tager et sekund, af Kreditor, vores leverandør af fakturatjenesten. Din faktura sendes med din forsendelse, og du betaler den inden for 14 dage. Fakturaer kan kun sendes til din folkeregisteradresse. Kunden har altid selv ansvaret for, at godkendte personoplysninger og adresseoplysninger er korrekte. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os gerne på Toppik.dk

Vilkår
Medlemskab og personoplysningsregister ifølge PUL, personoplysningsloven. Når du som kunde udfylder dine person- og kontaktoplysninger, godkender du, at disse oplysninger registreres og anvendes af Toppik. Oplysningerne er nødvendige for, at Toppik kan give den bedste service, kontakte dig og levere varer. Som kunde har du pligt til at sørge for, at den angivne leveringsadresse er korrekt.


Returadress:
Baldacci AB
A Odhners Gata 7
421 30 Västra Frölunda
SWEDEN

Cart  

product (empty)