Kategorier

Behandling mod hårtab
At blive ramt af hårtab er for mange et traume, man vil ikke færdes blandt folk og foretrækker at dække hovedet til med kasket eller hue for ikke at vise sit problem. Mange tror, at den eneste udvej er at barbere hovedet eller gå igennem en dyr og smertefuld hårtransplantation for at få sit hår tilbage. Der er desuden mange, som hævder, at de har fantastiske kure eller behandlinger mod hårtab. Problemet er, at mange af disse behandlinger er meget dyre og desuden ikke holder, hvad de lover. Vores produkter giver dig ikke håret tilbage, men de gør sådan, at det hår, du har tilbage, kommer til at se tykkere ud, og dine omgivelser kommer ikke til at lægge mærke til, at du er blevet tyndhåret.


Toppik
Toppik er fibre lavet af keratin, et protein, som findes naturligt i alt menneskeligt hår. Det får sine unikke egenskaber takket være fremstillingsprocessen, hvor man giver fibrene den helt rigtige ladning til at kunne binde sig til menneskeligt hår. Toppik er blevet brugt til at skjule hårtab i mange år i især USA, og man har hele tiden udviklet produktet. Folk bliver forbløffede, når de påfører Toppik og ser, hvordan det tynde og glansløse hår bliver tykt og tæt på bare 30 sekunder. Toppikfibre ser helt naturlige ud og kan ikke opdages, de begynder aldrig at løbe, klatte eller smitte af. Toppik kan desuden klare vind, regn og sved uden problemer. Hver gang du vasker hår, forsvinder Toppikfibrene. Dette gør, at du selv kan bestemme, hvor tit du vil anvende Toppik. Når du er i bad, må du også regne med, at fibrene delvist forsvinder, men efter at håret har tørret, påfører du bare Toppik igen. Toppikfibrene binder desuden fedt fra hårbunden fuldstændig som dit eget hår, hvilket gør dit hår mindre fedtet og mere glansfuldt. Fibrene hjælper derfor med at beholde volumenen i håret i længere tid. Toppik bevirker helt enkelt, at man kan skjule hårtab, hurtigt og enkelt.


Toppek
Vores Toppik-serie indeholder nu Shampoo, Balsam og Hair Fattener. Produkterne indeholder præcis ligesom Toppik fibrer keratin, men også et stort antal aminosyrer, dette gør, at man får et tykkere hår og en glans, som er unikke inden for de respektive produktområder. Alle kunder, som prøver produkterne, oplever, at kvaliteten på deres hår forbedres, og at tynde områder aftager eller helt forsvinder. Hair Fattener er et helt nyt produkt, som gør, at hår, som er blevet tørt og kraftløst, får sin normale kvalitet tilbage. Der findes ikke noget lignende produkt på markedet i dag.

Begge produkter egner sig udmærket til at kombineres med medicinsk behandling mod hårtab som fx Propecia eller Regaine. De fungerer også som et udmærket supplement til laserbehandlinger og hårtransplantation.


Cart  

product (empty)