FAQ & information

Her finder du svar på almindelige spørgsmål, vi modtager om vores produkter, men også generelle oplysninger, som vi anser for at være vigtige for at formidle til dig, der besøger webstedet. Hvis indholdet af denne side ikke helt besvarer dine spørgsmål, tøv ikke med at skrive til os ved at gå til siden "kontakt os". Vi besvarer normalt altid alle forespørgsler inden for 1-2 arbejdsdage.

Her finder du svar på almindelige spørgsmål, vi modtager om vores produkter, men også generelle oplysninger, som vi anser for at være vigtige for at formidle til dig, der besøger webstedet. Hvis indholdet af denne side ikke helt besvarer dine spørgsmål, tøv ikke med at skrive til os ved at gå til siden "kontakt os". Vi besvarer normalt altid alle forespørgsler inden for 1-2 arbejdsdage.

Hvad er Toppik lavet af?

Toppikfibre er lavet af organisk keratin, helt ligesom menneskers eget hår. Disse fibre lades med statisk elektricitet for at kunne sætte sig fast på de allertyndeste hårstrå. Toppik indeholder ingen farlige kemikalier eller andre komponenter.

Påvirker Toppik min hårvækst?

Nej, Toppik påvirker hverken din hårvækst på nogen negativ eller positiv måde.

Er Toppik helt ufarlig?

Ja, produkterne bruges i henhold til instruktionerne, og der er overhovedet ingen risici.  Vi har solgt vores populære hårfibre i over 30 år og har mange millioner tilfredse kunder over hele verden.

Derudover er vores produkter dermatologisk testet og anbefalet af hårkirurger, læger, tv-shows, magasiner og mange brugere.

Blokerer Toppik rogaine?

Ja, påfør Regaine eller andre typer hårtabspræparater (og lad det tørre) inden du påfører Toppik.

Bliver Toppik siddende i vind og regn?

Ja, takket være den statiske ladning bliver Toppik siddende i såvel regn som vind.

Pris for forsendelse?

Gratis forsendelse: Bestillinger over 600 kr, ellers 29 kr.

Kan jeg bruge Toppik, når jeg træner?

Ja, Toppik er blevet udviklet blandt andet til dette, at bevæge sig og svede medfører ingen problemer.

Hvordan betaler jeg?

Du betaler sikkert med VISA, Mastercard eller på Faktura gennem Klarna (godkendt og certificeret ifølge Vertified by VISA samt Mastercard Securecode).

Hvordan leveres produkterne?

Produkterne leveres med DHL og sendes inden for 24 timer! Leveringstid 2-4 dage. Diskret emballage.

Hvilke farver er hårfibrene i?

Vi tilbyder 9 forskellige nuancerede nuancer, der også kan blandes med hinanden til dem, der ønsker at eksperimentere!

Hvorfor bruge Toppik?

At blive ramt af hårtab er for mange et traume, man vil ikke færdes blandt folk og foretrækker at dække hovedet til med kasket eller hue for ikke at vise sit problem. Mange tror, at den eneste udvej er at barbere hovedet eller gå igennem en dyr og smertefuld hårtransplantation for at få sit hår tilbage. Der er desuden mange, som hævder, at de har fantastiske kure eller behandlinger mod hårtab. Problemet er, at mange af disse behandlinger er meget dyre og desuden ikke holder, hvad de lover. Vores produkter giver dig ikke håret tilbage, men de gør sådan, at det hår, du har tilbage, kommer til at se tykkere ud, og dine omgivelser kommer ikke til at lægge mærke til, at du er blevet tyndhåret. 

Toppik er fibre lavet af keratin, et protein, som findes naturligt i alt menneskeligt hår. Det får sine unikke egenskaber takket være fremstillingsprocessen, hvor man giver fibrene den helt rigtige ladning til at kunne binde sig til menneskeligt hår. Toppik er blevet brugt til at skjule hårtab i mange år i især USA, og man har hele tiden udviklet produktet. Folk bliver forbløffede, når de påfører Toppik og ser, hvordan det tynde og glansløse hår bliver tykt og tæt på bare 30 sekunder.

Toppikfibre ser helt naturlige ud og kan ikke opdages, de begynder aldrig at løbe, klatte eller smitte af. Toppik kan desuden klare vind, regn og sved uden problemer. Hver gang du vasker hår, forsvinder Toppikfibrene. Dette gør, at du selv kan bestemme, hvor tit du vil anvende Toppik. Når du er i bad, må du også regne med, at fibrene delvist forsvinder, men efter at håret har tørret, påfører du bare Toppik igen. Toppikfibrene binder desuden fedt fra hårbunden fuldstændig som dit eget hår, hvilket gør dit hår mindre fedtet og mere glansfuldt. Fibrene hjælper derfor med at beholde volumenen i håret i længere tid. Toppik bevirker helt enkelt, at man kan skjule hårtab, hurtigt og enkelt.

Har du ikke prøvet vores produkter endnu?

Så anbefaler vi Toppik Startkit som indeholder alt hvad du har brug for for at starte med vores fantastiske fibre.

Så anbefaler vi Toppik Startkit som indeholder alt hvad du har brug for for at starte med vores fantastiske fibre.

Købsvilkår


Fragt: Fragtomkostninger er kun 29 kr uanset ordrestørrelse. Ved køb over 400 kr er fragten gratis. Normal leveringstid er 2-4 arbejdsdage. Din bestilling sendes altid som a-post for den hurtigst mulige levering.

Betalingsmetoder: Hos Toppik.dk kan du betale med følgende: Bank- eller kreditkort. Betalingen med enten VISA eller MasterCard sker gennem Klarna. For at gøre det endnu enklere for dig som kunde at handle på Toppik.dk er det nu også muligt at betale med faktura (vis du betaler inden 14 dage).

Vilkår: Når du som kunde udfylder dine person- og kontaktoplysninger, godkender du, at disse oplysninger registreres og anvendes af Toppik. Oplysningerne er nødvendige for, at Toppik kan give den bedste service, kontakte dig og levere varer. Som kunde har du pligt til at sørge for, at den angivne leveringsadresse er korrekt.

Returadress: Baldacci AB, A Odhners Gata 7, 421 30 Västra Frölunda, Sverige.